Close

Reklaminiai maišeliai

Reklaminiai maišeliai su logotipo spauda 184 prekių.

Reklaminiai pirkinių maišeliai - tai popieriniai, neaustiniai, medvilniniai, džuto (džiuto) maišeliai, poliesteriniai ant kurių spausdinamas logotipas ar užrašas. 

Maišeliai pagal panaudojimo paskirtį gali būti sportiniai maišeliai (užtraukiami virvutėmis), pirkinių maišeliai, konferencijų maišeliai, dovanų maišeliai. Dauguma kasdieninių maišelių yra daugkartinio naudojimo. Kitaip nei popieriniai - dovanų maišeliai, visi maišeliai naudojami kasdienybeje yra ilgalaikiai ir tvarūs. Todėl naudodami vieną medvilninį ar neaustinį pirkinių maišelį ne tik tausojate aplinką, bet ir populiarinate logtipą, užrašą, šūkį, prekinį ženklą. 

Dažnai sakoma, jog įpakavimas svarbiau nei pati dovana. Todėl daug dėmesio reikia skirti ne tik dovanai, pakuotei, bet ir maišeliui, kuriame bus supakuota dovana. Popierinis maišelis dekoruojamas reklamine spauda - verslo dovanos paruošimo pradžia. 

Kadangi maišelis turi didelį plokščią paviršių, jį patogu dekoruoti reklamine spauda: šilkografija, termo spauda ar tiesiogine UV spauda. Iš toli matomas logotipas didins įmonės žinomumą, o maišelis pravers kasdienybėje. 

Rodoma 19 - 36 iš 184 prekių
Rodoma 19 - 36 iš 184 prekių
Close