Close

Naujausi straipsniai

Tik kokybiškos verslo dovanos ir atributika
Profesionalai į verslo dovanas žiūri kaip į visumą, todėl svarbūs keli aspektai – medžiaga, spaudos technologija,...
įkelta Jan 5, 2021 | autorius Rokas Andrulis
Reklaminiai marškinėliai su stilingais užrašais
Reklaminiai marškinėliai SU stilingais UŽRAŠAIS, ar STILINGI reklaminiai marškinėliai su užrašais? Skirtumas yra...
įkelta Apr 9, 2020 | autorius Logo Reklama
6 priežastys naudoti reklamines dovanas
Nors sunku tiksliai įvertinti reklaminių dovanų naudą, mes tikrai žinome, kad tai turi teigiamą poveikį įmonėms....
įkelta Nov 4, 2019 | autorius LOGO reklama

6 priežastys naudoti reklamines dovanas

Įkelta: Nov 4, 2019 | Autorius: LOGO reklama

Nors sunku tiksliai įvertinti reklaminių dovanų naudą, mes tikrai žinome, kad tai turi teigiamą poveikį įmonėms. 

Šiame straipsnyje apžvelgsime 6 svarbiausias priežastis, kodėl rinkodaros kampanijoje turėtumėte naudoti reklamines dovanas.

6 priežastys naudoti reklamines dovanas

1. Prekės ženklo atpažinimas

Perpildytame pasaulyje išsiskyrimas iš minios yra konkurencinis pranašumas, kurį perleistų nedaugelis. Verslo dovanos, reklaminiai produktai yra lengvas ir efektyvus būdas padidinti prekės ženklo pripažinimą ir žinomumą. Firminės dovanos, kuriomis klientai, darbuotojai ar partneriai naudosis kiekvieną dieną, padės išlaikyti Jūsų įmonės vardą.

2. Tinkamas įspūdis

Kas nenorėtų, kad klientas susidarytų teigiamą įspūdį apie Jūsų įmonę? Kiekvienas įmonės pasirodymas viešumoje yra svarbus ir privalo būti pozityvus. Tyrimai parodė, kad 53% apklausos dalyviai, mano, kad reklaminiai produktai sukuria palankesnį reklamuotojo įspūdį. Kuo labiau teigiama klientų nuomonė apie Jūsų verslą, tuo didesnė tikimybė, kad jie pasirinks Jūsų įmonę.

3.  Pakartotinis poveikis

Tik kas penktas žmogus sugadins nepageidaujamą reklaminį produktą, o 63% vartotojų perduoda reklaminius produktus, kurių nebenori saugoti. Dažniausiai vartotojai prie reklaminių gaminių pakyla vidutiniškai po 6 kartus per mėnesį. Tai reiškią, kad reklaminės dovanos parodys Jūsų prekės ženklą.

4. Klientų lojalumas

Santykių su klientais užmezgimas yra vienas iš sėkmingo verslo raktų. Reklaminės dovanos yra unikalus būdas išugdyti lojalumą Jūsų klientų bazėje, nes visi mėgsta gauti dovanų. Kūrybingos ir naudingos dovanos paliks žmones laimingus, nesvarbu, ar tai dovanos po pardavimo, ar prekybos konferencijoje.

5. Sinergija su kitais rinkodaros kanalais

Dažna klaida yra tai, kad tiesiog dalijate reklaminius daiktus ir tikitės, kad pardavimai išaugs dvigubai. Kaip ir bet kurį kitą rinkodaros metodą, reklamines dovanas reikia kruopščiai planuoti ir vykdyti. Jie geriausiai naudojami didinant informatyvumą ir lojalumo kampanijas, o prekybinėse parodose jie daro stebuklus. 

6. Nepaprasta vertė

Užsakant visiškai pritaikomas verslo dovanas, kurios sukurs prekės ženklo pripažinimą, sudarys teigiamą įspūdį apie Jūsų įmonę, įkvėps Jūsų klientų lojalumą ir tai darysite ilgą laiką, taip sukuriant nuostabią vertę. Turint omenyje, kad dauguma reklaminių elementų yra labai prieinami ir naudojami rinkodaros kanalais, jų vertė išauga.

Taigi, reklaminės dovanos padarytos teisingai, jos gali daug sustiprinti Jūsų rinkodaros pastangas. Jie prižiūrės Jūsų įmonę atsižvelgiant į Jūsų perspektyvas, kurs mintyse teigiamą įvaizdį ir įkvėps lojalumo.

Close